Меню

Как да поръчам

  I. За да поръчате от www.Easyoffice.bg е необходимо да изпълните 3 лесни стъпки:

1. Когато харесате даден продукт и искате да го поръчате, натискате бутона „Поръчай”, след това от кошницата може да въведете желаното количество, да го коригирате впоследствие или да премахнете поръчания продукт с бутон”Х” ако промените мнението си и не желаете да го закупите.

2. Когато смятате, че сте прехвърлили всички желани от вас продукти в кошницата и сте въвели желаните количества, натискане отново бутона „Поръчай”

3. Въвеждате задължителните полета (*) необходими за доставката на поръчаните от вас продукти

Така изпълнени тези стъпки ще активират поръчката ви и наш консултант ще се свърже с вас за да бъдат уточнени всички подробности и  да се потвърди поръчката.

  II. Поверителност на личните данни

www.easyoffice.bg гарантира, че личните данни на потребителя няма да бъдат използвани за други цели, освен за извършване на процеса по доставката и изпращането на информационни бюлетини, промоционални каталози и други съобщения, свързани с доставката на поръчаните от потребителя продукти. Личните данни се използват и за издаването на фактура и гаранция за закупения от потребителя продукт, както и за контакт за уточняване на детайли по поръчката.